متخصص مغز و اعصاب

17 خرداد, 779 13
بهترین-متخصص-مغز-و-اعصاب.jpg
4/5 - (1 امتیاز)

مغز و اعصاب پیچیده ترین علم در بین علوم پزشکی است و متخصص مغز و اعصاب یک تخصص فوق العاده حساس است که بعضا با جان و زندگی انسان ها سر و کار دارد و هر اشتباه هر چند کوچکی می تواند زندگی یک بیمار را به خطر بیندازد. امروزه به دلیل گسترش تکنولوژی و علوم و همچنین افزایش اقبال عمومی جوامع به تحصیلات دانشگاهی افراد زیادی راهی دانشگاه های پزشکی می شوند اما در این بین تعداد خاصی از افراد خود را متمایز می کنند و به افراد ممتازی در رشته تخصصی مغز و اعصاب تبدیل می شوند.

یکی از خدمات خوبی که یک بیمار مرتبط با حوزه مغز و یا اعصاب می تواند دریافت کند این است که با یکی از پزشکان ممتاز و متخصص در این حوزه ملاقات کرده و توسط وی ویزیت شود. بدون شک یک پزشک مغز و اعصاب خوب تاثیر بسیار زیادی در سرعت روند درمان و بهبودی بیمار دارد.

بهترین متخصص مغز و اعصاب

متخصص مغز و اعصاب یا نورولوژی کیست؟

بهترین متخصص مغز و اعصاب در واقع همانطور که گفتیم پزشک ممتازی است که در این زمینه تجربه و تخصص بالایی دارد. همانطور که می دانید مغز عضو بسیار حساسی است و هر گونه مشکلات جزئی در آن می توان منجر به اختلالات بزرگی در اعضای بدن شود. بنابراین فردی را می توان بهترین متخصص مغز و اعصاب دانست که بتواند مشکلات این چنینی را به سرعت تشخیص داده و متناسب با این مشکلات راه حل های مختلفی را ارائه کند.

این راه حل ها می تواند از یک دارودرمانی ساده تا جراحی متغیر باشد اما به هر حال متخصص مغز و اعصاب است که تعیین می کند شما نیاز به کدام یک از این موارد دارید. البته خوشبختانه بسیاری از بیماری های مربوط به مغز نیاز به جراحی ندارند و تنها با دارو درمانی بهبود پیدا می کنند اما باید این را هم در نظر داشت که پزشکی که می خواهد بیمار را ویزیت کند از چه حد تخصص برخوردار است.

اگر به دنبال بهترین متخصص مغز و اعصاب تهران هستید به شما پیشنهاد می کنیم این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

متخصص مغز و اعصاب خوب

یک متخصص مغز و اعصاب خوب پزشکی است که بتواند هر روز مطابق با پیشرفت علم پزشکی در این زمینه علم و دانش خود را بروز کند و مطابق با آخرین پیشرفت های روز دنیا گام بردارد و همچنین از جدیدترین متدهای درمانی ارائه شده در دنیا برای بیماران خود استفاده کند. معمولا یک پزشک متخصص مغز و اعصاب خوب بیمار را درگیر آزمایش های غیرضروری نمی کند، چرا که بیمار به خودی خود ممکن است حال بدی داشته باشد و انجام این آزمایش ها حال جسمی بیمار را وخیم کند و یا اینکه در نهایت زحمت بیمار را بی مورد زیاد می کند.

بنابراین یک پزشک خوب در این زمینه تنها در زمانی که واقعا نیاز به آزمایش های تشخیصی وجود داشته باشد این آزمایش ها را تجویز می کند. اما اگر می خواهید یک متخصص مغز و اعصاب خوب را تشخیص دهید باید به این موارد توجه ویژه ای داشته باشید:

  • میزان مهارت پزشک متخصص در درمان انواع بیماری های مغز و اعصاب
  • سوابق کاری پزشک
  • سوابق درمانی وی
  • رضایت بیمارانی که به این پزشک مراجعه داشته اند
  • عملکرد حرفه ای پزشک
  • اخلاق مناسب پزشک با بیماران خود

البته آیتم های دیگری برای تشخیص یک دکتر مغز و اعصاب خوب وجود دارند که می توان با توجه به آن ها بر روی خوب بودن آن پزشک استناد کرد و برای درمان بیماری به مطب او مراجعه کرد.

اگر به دنبال متخصص مغز و اعصاب ونک در تهران هستید می توانید از خدمات درمانگاه تخصصی مغز و اعصاب رها استفاده کنید. کلینیک تخصصی مغز و اعصاب رها  با بهره گیری از بهترین متخصصان با استفاده از بهترین متدهای درمانی بروز در دنیا و جدیدترین تجهیزات پزشکی، آماده پذیرش مراجعه کنندگان محترم برای درمان بیماری های نورولوژی و مغز و اعصاب، می باشد.

تفاوت متخصص مغز و اعصاب(نورولوژی) با جراح مغز و اعصاب

یک پرسش بسیار شایع در میان بیماران وجود دارد و آن هم این است که به تازگی متوجه مشکلاتی در خود شده ام آیا باید به دنبال بهترین متخصص نورولوژی بروم یا باید یک جراح مغز و اعصاب را ملاقات کنم؟ متاسفانه پاسخ مناسبی در این مورد به بیماران و مراجعه کنندگان داده نمی شود و موجب سردرگمی بیماران می گردد.

این در حالی است که حتی تعداد زیادی از افراد تحصیل کرده و حتی پرستاران و پزشکان از پاسخ کامل به این سوال به دلیل نا آگاهی در این مورد ناتوانند. ابتدا باید بگوییم که یک متخصص نورولوژی همان متخصص مغز و اعصاب است و این تخصص با تخصص جراح مغز و اعصاب متفاوت می باشد.

اگر شما متوجه علائم بیماری ای در خود شده اید می بایست به دنبال بهترین متخصص نورولوژی یا همان متخصص مغز و اعصاب باشید و توسط یک پزشک با این تخصص ویزیت شوید. با توجه به این که اکثر بیماری های حوزه مغز و اعصاب نیاز به دارو درمانی دارند این متخصص می تواند تا 100 درصد مشکلات و بیماری های شما را حل کند.

موارد نادری وجود دارند که در برخی بیماری ها نیاز به جراحی پیدا می کنند و متخصص نورولوژی در این صورت به شما اعلام خواهد کرد که به یک جراح مغز و اعصاب مراجعه کنید. بنابراین اولین مراجعه شما به یک پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب کار اشتباهی نیست اما باید در نظر داشته باشید که تشخیص بیماری های نورولوژی بر عهده متخصص نورولوژی می باشد و شما با این کار به جای انتخاب یک فرد متخصص در این زمینه به سراغ پزشک دیگری رفته اید.

بهترین نورولوژیست

متخصص مغز و اعصاب کدام بیماریها را درمان میکند؟

از آنجایی که در همه جای بدن اعصاب وجود دارند، بیماری های عصبی می‌توانند هریک از اعضای بدن از جمله چشم، پوست، عضلات، گوش، حلق، دست و پا، سیستم گوارشی از دهان تا مقعد و … را درگیر کنند برای همین طیف وسیعی از بیماری ها در حوزه تخصصی نورولوژیست یا متخصص مغز و اعصاب قرار می‌گیرند.

مانند:

بیماری های درگیر کننده عروق مغزی: سکته های مغزی
بیماری های از بین برنده سلول های عصبی (نورودجنراتیو): آلزایمر، پارکینسون
انواع ضعف های عضلانی مثل ای ال اس (بیماری استیون هاوکینگ!)
بیماری های از بین برنده میلین(بافت اطراف سلول های عصبی) مثل ام اس که باعث مشکلات عدیده ای از جمله ضعف عضلانی می‌شود
عفونت های سیستم عصبی مانند مننژیت و انواع آبسه های مغزی
انواع سردرد
اختلالات حرکتی مانند پارکینسون و پرش های عضلانی و حرکات اضافی و غیرارادی
انواع تشنج
بیماری های مربوط به آسیب های نخاعی (دیسک کمر، تنگی کانال نخاعی و …)
اختلال تکلم و اختلالات شنوایی که مربوط به سیستم عصبی اند به ویژه در مواردی که ناگهانی ایجاد می‌شود
تومورهای مغزی سیستم عصبی (مسائل مربوط به جراحی در حوزه فعالیت های نوروسرجری یا جراحی مغز و اعصاب قرار دارد)
اختلالات خواب

با دیدن چه علائمی به نورولوژیست مراجعه کنیم؟

سردرد
سرگیجه
احساس ضعف عضلانی
احساس گزگز و مورمور
کاهش حس درد، سرما و لمس در بدن مانند بی حسی در صورت، دست، پا
درد های مزمن در هر جایی از بدن
لرزش
به سختی راه رفتن (کند راه رفتن، اختلال در جهت یابی و عدم تعادل)
تغییر ناگهانی در بینایی و شنوایی
خشکی عضلات
اختلالات خواب (به سختی به خواب رفتن، لرزش و احساس بی قراری در پاها موقع خواب، بیداری انتهای شب، ناگهان به خواب رفتن و …)
اختلال مربوط به تفکر ( از دست دادن حافظه، اختلال تمرکر، ضعف شناختی)
اختلال در صحبت کردن (قطع تکلم، کندی در صحبت، لکنت زبان و … به ویژه در مواردی که ناگهانی اتفاق می‌افتد)
هرگونه افت سطح هوشیاری ( احساس خواب آلودگی، گیجی و …)

 

بیماری های مغز و اعصاب که در میان کودکان شایع است عبارتند از:

صرع، اختلالات رفتاری، تاخیر تکاملی ، اختلال و عقب ماندگی ذهنی ، تشنج و فلج مغزي است که به بیماری های مغز و اعصاب معروف است.

بیماری های مغز و اعصاب در کودکان

در درجه اول بیماری های تشنجی متداول است و بعد اختلالات رفتاری، تاخیر تکاملی مانند حرف نزدن به موقع کودک، دیر راه افتادن و تشنج است. بعد از آن اختلالات یادگیری است این موارد شایع است. اوتیسم یک بیماری مغز و اعصاب و در واقع همان اختلال در مغز کودک است. کودک قادر به برقراری ارتباط با محیط اطراف نیست و قادر به سخن گفتن نیست و دچار ناتوانی در گفتار است

سیستم عصبی هر انسانی دو بخش اصلی و عمده دارد که عبارتند از:

  • سیستم اعصاب مرکزی
  • سیستم اعصاب محیطی

سیستم اعصاب مرکزی انسان شامل مغز و نخاع می شوند و کلیه بخش های این دو قسمت را در مجموع سیستم اعصاب مرکزی می گویند و سیستم اعصاب محیطی شامل اعصاب و نورون های عضلات می باشند. هر دو قسمت به شدت مهم هستند و اختلال در هر کدام می تواند مشکلات جدی در سلامتی یک فرد به وجود آورد.

همانطور که می دانید اعصاب در همه جای بدن وجود دارند، برای اینکه این نکته را دقیق تر درک کنیم با ذکر یک مثال این مورد را شرح می دهیم. حتما تابحال پیش آمده است که در هر کجای بدنتان زخم ایجاد شده باشد و یا اینکه بر اثر یک مورد سوختگی در یک ناحیه به وجود آمده باشد و شما درد در این نواحی را به صورت کامل احساس می کنید و همین احساس درد نشان دهنده این است که اعصاب در سرتاسر بدن ما وجود دارند و این همان سیستم اعصاب محیطی ماست که وظیفه خود را به صورت کامل و به درستی انجام می دهد و به نوعی یک هشدار دهنده است برای اینکه شما متوجه شوید که آسیب دیده اید.

هر چه میزان آسیب بیشتر باشد معمولا میزان دردی که احساس می کنید نیز بیشتر است. بنابراین با توجه به این توضیحات و مثالی که برایتان بازگو کردیم همه اعضای بدن شامل اعصاب می شوند و چشم ها، پوست بدن، عضلاتتان، گوش ها، حلق، دست ها و پاهایتان، سرتاسر سیستم گوازشی از دهان تا مقعد همه و همه دارای اعصاب هستند و اختلال در اعصاب هر کدام از این اعضا یک اختلال عصبی محسوب شده و در حوزه تخصصی یک پزشک متخصص مغز و اعصاب یا همان نورولوژ قرار می گیرد.

بنابراین از جمله بیماری هایی که یک پزشک مغز و اعصاب خوب می تواند آن ها را به درستی در زمان مناسب تشخیص داده و آن ها را درمان کند بیماری های زیر می باشند:

  • اختلالات خواب

  • بیماری هایی که به آسیب های نخاعی مربوط هستند. همانند دیسک کمر، دیسک گردن، تنگی کانال نخاعی و …
  • عفونت هایی که در سیستم عصبی به وجود می آیند. مثل مننژیت و انواع آبسه های مغزی که به وجود می آیند.
  • انواع سردرد ها از جمله سردردهای میگرنی
  • انواع ضعف های عضلانی مثل بیماری ای ال اس که استیون هاوکینگ نیز به همین بیماری مبتلا شده بود.
  • بیماری هایی که عروق مغزی را درگیر می کنند. همانند سکته مغزی
  • بیماری هایی که موجب تخریب و از بین بردن سلول های عصبی می شوند. شایع ترین آن ها آلزایمر و پارکینسون می باشد.
  • اختلالات حرکتی که در بدن به وجود می آیند همانند پرش های اضافی و غیر ارادی اعضای بدن و یا پرش های عضلانی بدن و پارکینسون
  • بیماری هایی که به صورت ناگهانی موجب بروز اختلال در تکلم و یا شنوایی بیمار می شوند.
  • بیماری هایی که موجب تخریب بافت اطراف سلول های عصبی که میلین نام دارند می شوند. همانند ام اس
  • تومورهای مغزی سیستم عصبی ( البته این مورد فقط تشخیصش با پزشک متخصص نورولوژی می باشد و جراحی آن در حوزه کاری جراح مغز و اعصاب قرار دارد و تنها جراح مغز و اعصاب می تواند جراحی تومورهایی که در مغز و یا اعصاب ایجاد شده اند را انجام دهد.

یک پزشک مغز و اعصاب خوب که به آن متخصص مغز و اعصاب می گویند می تواند تمامی بیماری هایی که در بالا لیست شده اند را تشخیص داده و برای درمان یا بهبود آن ها و یا جلوگیری از پیشروی این بیماری ها اقدام کند.

نحوه معاینات یک نورولوژیست حرفه ای چگونه است؟

وقتی به یک پزشک نورولوژ یا متخصص مغز و اعصاب مراجعه می کنید وی ابتدا با پرسیدن شرح حال شما اقدامات اولیه برای تشخیص بیماری احتمالی شما را به صورت ذهنی انجام می دهد و بنابر یک تشخیص فرضی که احساس می کند به واقعیت نزدیک تر است ممکن است اقدام به معاینه سر و گردن شما، ته چشم ها، رفلکس های عصبی، وضعیت تعادلتان، بررسی اعصاب دوازده گانه، معاینه حس لامسه و معاینه اندام ها کند.

دکتر مغز و اعصاب خوب

در این حین ممکن است برای بررسی بهتر از شما سوالاتی را نیز هنگام معاینه کردنتان بپرسد که پاسخ گویی صحیح و کاملا درست شما به آن سوالات؛ در تشخیص صحیح بیماری نقش بسیار موثری دارد. در صورتی که پزشک نسبت به تشخیص یک بیماری تا حدودی مطمئن شود از ابزارهای پاراکلینیکی متناسب با این حوزه در تشخیص کامل خود کمک می گیرد و پس از مشاهده نتیجه تست با ابزار و تجهیزات پاراکلینیکی تشخیص نهایی خود را به شما اعلام می کند.

در این مرحله در صورتی که نیاز به دارو داشته باشید پزشک برایتان دارو تجویز خواهد کرد و اگر اقداماتی برای بهبود شما لازم باشد شما را در خصوص انجام آن ها راهنمایی خواهد کرد.

چه ابزارهای پاراکلینیکی در حوزه مغز و اعصاب استفاده می شوند؟

بدون شک پیشرفت تکنولوژی به تشخیص دقیق و به موقع بیماری ها کمک بسیار زیادی کرده است و بیماری هایی که در گذشته ممکن بود جان افراد بیمار را به خطر بیندازند، امروزه با تشخیص صحیح و به موقع توسط ابزارهای پاراکلینیکی یا به صورت کامل درمان می شوند و یا از پیشرفت آن بیماری در بدن و گسترش آن جلوگیری به عمل می آورند.

همه این دستاورد های خوب پزشکی را مدیون پیشرفت تکنولوژی و دانش بشری در این حوزه هستیم که کار تشخیص به موقع برای پزشکان را تسهیل کرده اند. در حوزه مغز و اعصاب 5 دستگاه و ابزار پاراکلینیکی مهم برای تشخیص بیماری در این زمینه وجود دارند که بسیار پرکاربرد می باشند و عبارتند از:

  • دستگاه نوار مغز یا همان EEG
  • دستگاه دریافت نوار عصب و عضله که در اصطلاح پزشکی به آن EMG-NCV گفته می شود.
  • دستگاه MRI
  • دستگاه سی تی اسکن
  • دستگاه آنژیو گرافی عروق مغزی که این دستگاه برای مواقعی که پزشک نسبت به گرفتگی این عروق مشکوک است مورد استفاده قرار می گیرد.

فلوشیپ های تخصصی نورولوژیست

قبل از اینکه به معرفی فلوشیپ های مغز و اعصاب بپردازیم ابتدا بهتر است بدانیم که اصلا فلوشیپ به چه معناست. فلوشیپ یک دوره فوق تخصصی است که پزشکان متخصص آن را می گذرانند و در یک زمینه خاص از یک رشته پزشکی جامع فوق تخصص می گیرند. برای مثال پزشک متخصص مغز و اعصاب که دارای فلوشیپ ام اس است در حقیقت فوق تخصص مغز و اعصاب با فلوشیپ ام اس می باشد.

در حال حاضر 6 فلوشیپ در رشته پزشکی مغز و اعصاب وجود دارند که عبارتند از:

  1. فلوشیپ نوروفیزیولوژی
  2. فلوشیپ ام اس (MS)
  3. فلوشیپ درد
  4. فلوشیپ سکته مغزی (Stroke)
  5. فلوشیپ رادیولوژی مداخله ای (اینترونشن)
  6. فلوشیپ الکترومیوگرافی و هدایت عصبی محیطی

افرادی که مسیر فلوشیپ را در هر رشته طی می کنند ابتدا پزشکی عمومی را در دانشگاه می گذرانند و سپس دوره تخصص نورولوژی را به مدت 4 سال در دانشگاه می گذرانند و بعد از آن با انتخاب یکی از فلوشیپ ها در یک مسیر دو ساله، کار خود را به عنوان فلوشیپ شروع می کنند. البته پزشکان متخصصی هستند که دو یا چند فلوشیپ نیز دارند.

تفاوت متخصص مغز و اعصاب با متخصص اعصاب و روان در چیست؟

متاسفانه مشکلی که امروزه برای بسیاری از افراد پیش می آید و آن هم به دلیل نا آگاهی مردم در این مورد می باشد، این است که تفاوت بین متخصص اعصاب و روان و متخصص مغز و اعصاب برای مردم مشخص نشده است و همین باعث مراجعه اشتباه و به دنبال آن اتلاف وقت مراجعین و همچنین دریافت درمان های اشتباه می شود. حتی دیده شده است که بعضا مراجعه اشتباه به علت عدم مراجعه به موقع به متخصص مورد نظر باعث آسیب های جبران ناپذیری برای فرد بیمار شده است.

به همین دلیل در این قسمت میخواهیم به تفاوت های این دو متخصص و توانایی های آن ها در درمان بیماری ها بپردازیم تا در صورتی که میخواهید به یکی از آن ها مراجعه کنید انتخاب درستی داشته باشید.

ابتدا بهتر است بدانید که هر دو متخصص اعصاب و روان و مغز و اعصاب دوره 7 ساله پزشکی عمومی را طی می کنند. اگر مقاله را از ابتدا مطالعه کرده باشید در قسمتی که در مورد پزشک متخصص مغز و اعصاب خوب صحبت کردیم تمام توانایی یک نورولوژیست را گفتیم و بیان کردیم که قادر به درمان چه نوع بیماری هایی است. اما اگر بخواهیم در مورد متخصص اعصاب و روان توضیح دهیم، یک پزشک عمومی پس از طی کردن یک دوره 4 ساله در تخصص روانپزشکی به یک متخصص اعصاب و روان تبدیل می شود.

روانپزشک و یا متخصص اعصاب و روان می تواند اختلالاتی که ناشی از بیماری های روانی در فرد به وجود آمده را درمان کند و این موضوع هیچ ارتباطی به موضوع رشته تخصصی مغز و اعصاب ندارد. به صورت کلی یک روانپزشک می تواند اختلالات زیر را درمان کند و یا آن ها را بهبود بخشد.

  • اختلالات رفتاری و شخصیتی در بزرگسالان و کودکان
  • اختلال وسواس
  • اختلال افسردگی
  • اختلال اضطرابی
  • اختلالات خلقی
  • سایکوز یا جنون
  • مشکلات یادگیری در کودکان و اوتیسم و پیش فعالی
  • اختلالات خواب
  • اختلال پرخوری
  • اختلالات جنسی
  • تیک
  • درمان اعتیاد به مواد مخدر و یا الکل
  • و…

مواردی که در بالا عنوان کردیم همانطور که مشاهده کردید هیچ ارتباطی با تخصص یک متخصص مغز و اعصاب ندارد و این دو رشته پزشکی گاها به خاطر تشابه اسمی که دارند با همدیگر اشتباه گرفته می شوند.

به چه جایی کلینیک مغز و اعصاب می گویند؟

معمولا عده ای از پزشکان متخصص این مکان ها را تاسیس و آماده بهره برداری می کنند. کلینیک مغز و اعصاب در واقع جایی است که چندین پزشک متخصص با تجربه که سوابق و عملکرد خوبی در درمان بیماران مغز و اعصاب دارند، جمع می شوند و به درمان بیماران مغز و اعصاب و مراجعه کنندگان می پردازند. معمولا در کلینیک های مغز و اعصاب ابزارها و تجهیزات پاراکلینیکی نیز موجود هستند تا بیشتر فعالیت های پزشکی در داخل خود کلینیک انجام شود و بیمار مراجعه کننده برای دریافت خدمات پاراکلینیکی مجبور نباشد به چند جای مختلف مراجعه کنند.

البته داشتن تجهیزات پاراکلینیکی برای یک کلینیک مغز و اعصاب الزام نیست و هستند بسیاری از کلینیک ها که فعالیت بسیار قوی و حرفه ای در این زمینه دارند اما هیچ گونه تجهیزات پارا کلینیکی در کلینیک آن ها موجود نیست. بنابراین وجود این گونه تجهیزات یک مزیت اضافی برای کلینیک مغز و اعصاب محسوب می شود.

مغز و اعصاب رها

بهترین کلینیک مغز و اعصاب کجاست؟

معیارهایی برای اینکه بگوییم یک کلینیک مغز و اعصاب خوب است وجود دارند که هر کدام یک ویژگی محسوب می شوند و مزیتی را برای بیماران و مراجعه کنندگان ایجاد می کنند. در قسمت زیر به برخی از معیارهای بهترین کلینیک مغز و اعصاب به صورت تیتر وار اشاره می کنیم:

  • داشتن کادر مجرب و حرفه ای و با اخلاق
  • استفاده از آخرین متدهای روز دنیا در درمان بیماران مغز و اعصاب
  • دارا بودن تجهیزات پاراکلینیکی مدرن
  • دارا بودن چند پزشک متخصص با فلوشیپ های متفاوت یا یک الی دو پزشک با چندین تخصص
  • استفاده از داروهای جدید در درمان بیماران و مطلع بودن پزشکان از داروهای تولید شده جدید
  • استفاده از روش های غیر دارویی در صورتی که بیمار بدون دارو هم درمان می شود.

بهترین کلینیک مغز و اعصاب آیتم های بالا یا چند نمونه از آن ها را داراست و به این دلایل می توان گفت که یک کلینیک مغز و اعصاب خوب است یا خیر و به نوعی این آیتم ها می تواند معیاری برای سنجش کلینیک های مغز و اعصاب باشد.

کلینیک مغز و اعصاب رها با بهره گیری از متخصص ترین و با تجربه ترین پزشکان مغز و اعصاب ایران و دانش روز دنیا و بهره گیری از تجهیزات مدرن تاسیس شده است.

 ما در کلینیک تخصصی مغز و اعصاب رها میزبان بیماران و مراجعه کنندگان از سراسر کشور هستیم. با توجه به اهمیت تشخیص زودهنگام برای بیماری های مغز و اعصاب، به شما پیشنهاد می کنیم در صورتی که علائم زیر را داشتید سریعا به یک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید:

  • گیجی
  • سرگیجه
  • ضعف عضلانی
  • فلج جزئی در قسمتی از بدن یا کل آن
  • از دست دادن هماهنگی در حرکات
  • سردرد های مکرر یا خیلی شدید
  • تغییرات حسی در لامسه شما که ممکن است در بینایی، بویایی یا چشایی شما یا هر سه آن ها تاثیر گذار باشد.


13 دیدگاه

پاسخ دادن

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری نشانه گذاری شده اند *

-- بارگیری کد امنیتی --


logo-11

درمانگاه فوق تخصصی مغز و اعصاب و روان رها با مجوزهای قانونی و تحت نظر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی می باشد که این درمانگاه بصورت چند تخصصی و خصوصی می باشد و حجم اصلی بیماران مراجعه کننده به این درمانگاه را بزرگسالان ، کودکان و نوجوانان مبتلا به بیماری های مغز و اعصاب و روانپزشکی، تشکیل می دهند.

تماس با ما
آدرس : تهران، خیابان ولیعصر، نرسیده به میدان ونک، روبروی خیابان 12 گاندی، پلاک 2534، طبقه 2، درمانگاه تخصصی مغز و اعصاب و روان رها
تلفن : 88787951 021 ( 4 خط )

طراحی سایت و پشتیبانی توسط تیم پیام بازرگانی

تماس با ما